SCHEME DE TRATAMENT H-V

 

PRECIZARE FOARTE IMPORTANTĂ : Produsele Forever Living Products nu sunt medicamente și deci nu intră sub incidență medicală. Produsele prezentate în acest site sunt avizate de Ministerul Sănătății din România.

Produsele FLP reprezintă modalități naturale de a facilita efortul organismului de vindecare. Utilizarea acestor produse în mod echilibrat, conform recomandărilor pe care le veți primi odată cu comanda, pot duce la rezultate spectaculoase în ameliorarea sau vindecarea unor afecțiuni. 

NU RENUNȚAȚI ÎNSĂ LA TRATAMENTUL ALOPANT !

Datorită formulelor adesea revoluționare, a calităților excepționale și a modului natural de preparare, putem afirma că produsele FLP nu au efecte secundare și nu contravin nici unei medicații.

Din experiența de peste 25 de ani în peste 80 de țări au rezultat următoarele recomandări pentru afecțiuni.

[Cancer, boli tumorale, chisturi, noduli, fibrom] [Căderea părului, alopecie micotică, mătreață] [Cefalee, migrenă] [Celulită, vergeturi] [Combaterea efectelor secundare după chimio și radioterapie, convalescență] [Colită, enterocolită. diaree] [Crampe musculare, entorsă] [Degeraturi] [Depresie nervoasă, insomnie] [Disfuncția Cerebrală Progresivă (DCP) (Boala lui Alzheimer și miniaccidentele cerebrale trecătoare)][Diabet] [Demineralizare (patologică, hibernală, hipokinetică)][Dureri articulare, reumatice] [Entorse, luxații, contuzii, întinderi musculare și de ligamente, crampe și febră musculară] [Fumat] [Gastrită, gastroenterită, hiperaciditate gastrică, ulcer gastric] [Gripă, guturai, viroze respiratorii] [Hemoroizi, fisuri anale]

Cancer, boli tumorale, chisturi, noduli, fibrom

Boala tumorală este o maladie foarte severă , considerată incurabilă de către medicina clasică. Deși nu se cunosc cu exactitate cauzele, există anumiți factorii de risc : stilul de viață dezordonat (fumat excesiv, alcoolismul, drogurile), acumularea mărită de toxine în organism, radiațiile nucleare, mediul în care se desfășoară activitatea individuală cu grad ridicat de toxicitate, etc.

Preventiv se recomandă un stil de viață cât mai sănătos și mai apropiat de valorile naturii, cure periodice de Aloe Vera Gel și antioxidanți, perioade de relaxare și de „reîncărcărcare a bateriilor”, reducerea stresului, controlul acumulării de toxine în organism, analize anuale mai ales după vârsta de 35 ani, eliminarea viciilor (alcool, tutun, cafea), evitarea mediilor toxice. Dacă maladia s-a instalat se recomandă angrenarea cu maximă seriozitate în combaterea ei cu toate mijloacele, atât alopant cât și naturist. Ca urmare a experienței cu produsele propuse de Forever Living Products s-au obținut rezultate foarte bune utilizându-se următoarele combinații :

 • Aloe Vera Gel – câte 100 ml/zi în două sau trei reprize, pe stomacul gol sau cu 30 minute înainte de mese, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale.
 • ABeta-CarE – 3 x 2 capsule/zi, în timpul meselor
 • Forever Lycium Plus  - 3 x 1 tablete/zi, sublingual, cu 30 minute înainte de masă, după gel
 • Absorbent C – 3x2 tablete, sublingual, cu 30 minute înainte de masă, după gel
 • Gin-Chia 1-2 tablete/zi
 • Forever Royal Jelly – 3 tablete, sublingual, cu 30 minute înainte de masă, după gel
 • Nature Min – 3 tablete/zi
 • Fields of Greens – 3 tablete, sublingual, cu 30 minute înainte de masă, după gel
 • Aloe Blossom Herbal Tea – macerat la rece, 1 pliculeț la 1 litru apă plată, se bea zilnic.
 • Forever Lite – 3 pahare zilnic, după mese

Regimul alimentar este obligatoriu! Dacă se face chimio și radioterapie se recomandă regim alimentar naturist, cură cu sucuri de plante, crudități, eliminarea completă a cărnii și produselor din carne, eliminarea zahărului, alcoolului, tutunului, cafelei și a tuturor alimentelor care conțin aditivi chimici de sinteză (coloranți, conservanți, emulgatori, etc.). Se recomandă de asemenea fitoterapie, gândire pozitivă, cromoterapie, meloterapie. Cura cu produsele FLP se poate realiza indiferent de alte tratamente indicate și trebuie să dureze minim 6 luni. Cura nu contravine nici unui alt tratament alopat, dimpotrivă, ajută la eliminarea efectelor secundare negative ale tratamentului alopat.

 Căderea părului, alopecie micotică. mătreață

Căderea părului este un fenomen normal, podoaba capilară regenerându-se permanent. După unele studii, căderea zilnică a 50 până la maxim 100 fire de păr nu trebuie să reprezinte un motiv de îngrijorare. Unele afecțiuni (cum ar fi gripa) precum și perioade mai dificile și mai stresante pot determina o accentuare a cădere a părului pentru durate de timp scurte. Dar dacă pielea capului este permanent încărcată de mătreață și căderea părului devine un fenomen supărător el trebuie tratat cu maximă seriozitate. Forever Living Products propune acțiunea concertată pe cale internă și externă în scopul combaterii acestei afecțiuni. Pentru cazurile obișnuite:

 • Extern :
  • utilizarea uzuală a șamponului Aloe Jojoba Shampoo și a balsamului Aloe Jojoba Conditiontng Rinse care prin conținutul bogat în gel de Aloe Vera stabilizat și prin celelalte extracte naturale de plante combat cauzele căderii părului.
  • Aloe First după spălat, pe părul umed, se masează pielea capului ușor 5-10 minute.
  • folosirea pentru coafat a produsului Forever Aloe Pro-Set care protejează bine părul.
  • evitarea vopsirii și coafării excesive a părului precum și eliminarea completă a produselor de întreținere a părului de calitate proastă care au efecte secundare negative mult mai grave decât avantajul minor al prețului ieftin.
 • Intern : cură de întreținere cu Aloe Vera Gel (oricare dintre variante) minim de 2 ori/an și Nature-Min 2-3 tabIete/zi.

Pentru cazuri severe (alopecie, micoze la nivelul pielii capului):

 • Extern:
  • utilizarea exclusivă a șamponului Aloe Jojoba Shampoo și a balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse pentru efectele excelente de hrănire a rădăcinii firului de pâr și tratament a pielii capului.
  • Aloe Activator frecționat energic în fierare dimineață și seară timp de minim 10 minute la rădăcina firului de păr sau pe zonele afectate de alopecie,
 • Intern : cura de întreținere cu  Aloc Vera Gel (oricare dintre variante) minim de 4 ori/an, Nature-Min 3 tablete/zi sublingual, Fields of Green 3 tablete/zi, sublingual, înainte de mese.
Cefalee, migrenă

Cauzele acestor afecțiuni sunt, în majoritatea cazurilor, de origine internă și reflectă acumularea masivă de toxine în organism. De aceea este indispensabilă cura internă cu Aloc Vera Gel și examinarea atentă și completă a bunei funcționari a organelor interne, pentru a se putea deduce cauza adevărată a durerilor de cap.

 • Extern se poate folosi Aloe Heat Lotion masaj ușor a zonei capului unde se concentrează durerea, cu condiția ca pe suprafața pielii să nu existe focare de infecție.
Celulită, vergeturi

Este o boală care afectează în special femeile, manifestându-se prin aspectul neplăcut al pielii sub care se află depozite inestetice de grăsime. Pentru a fi sigure ca este prezentă celulita se poate face testul numit „coajă de portocală": pielea coapselor (de exemplu) se strânge între degete, dacă aspectul rezultat seamănă cu o coajă de portocală înseamnă că este vorba de celulita. Se indică folosirea trusei anticelulitice Aloe Body Toning Kit și regim alimentar, In special combinarea corectă a alimentelor, exerciții fizice specifice timp de 10 minute/zi

Combaterea efectelor secundare după chimio și radioterapie, convalescență
 • Aloe Vera Gel 2 linguri dimineața și 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale.
 • Forever Royal Jelly 3x1 tabletă/zi sublingual.
 • Forever Bee Pollen 3x1 tabletă/zi sublingual.
 • Gin Chia 3x1 tabletă/zi.
 • Forever Lite 2-3 pahare zilnic, după mese.
 • Forever Lycium Plus 3x1 tabletă/zi.
Constipație
 • Aloe Vera Gel 2 linguri dimineața și 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale.

Regim alimentar: în fiecare dimineață se poate consuma la 15 minute după gel, un amestec format din 2 linguri de tarate de grâu cu 2 linguri miere. Se recomandă evitarea alimentelor și combinațiilor alimentare care produc constipație.

Colită (toate tipurile), enterocolită. diaree
 • Aloe Berry Nectar (sau celelalte variante de gel de aloe) 2 linguri dimineața și 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale. Durata curei 3-6 săptămâni.
 • Fields of Greens - 1 până la 3 tablete/zi sublingual timp de minim 7 zile consecutiv.
 • A-Beta-Car-E - dacă există ulcerații - 1 capsulă zilnic.
 • Forever Kids - (înlocuiește pierderile îndelungate din colitele cronice sau ulcerative) doza 4 tablete/zi timp de 3 săptămâni, apoi 1 tabletă /zi timp de 2-3 luni.
 • Garlic Thyme (efect cicatrizant și antiinflamator) 2 capsule/zi.

Regim alimentar: diete anti-colită (amestec de legume fierte în aburi cu tarate de ovăz proaspete), afine și suc natural de afine fără zahăr.

Crampe musculare, entorsă
 • Aloe Heat Lotion - masaj local de 2-3 ori/zi
Degeraturi
 • Aloe Vera Gelly - local.
Demineralizare (patologică, hibernală, hipokinetică)
 • Aloe Vera Gel 2 linguri dimineața și 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghițituri mici.
 • Nature-Min 3 tablete/zi înainte de masă.
Depresie nervoasă, insomnie
 • Aloe Vera Gel 2 linguri dimineața și 2 la prânz pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale.

Regim alimentar: se recomandă excluderea excitantelor (cafea, tutun, alcool) și a alimentelor bogate în aditivi chimici de sinteză.

Disfuncția Cerebrală Progresivă (DCP) (Boala lui Alzheimer și miniaccidentele cerebrale trecătoare)
 • Aloe Vera Gel - – 2 linguri dimineața și 2 seara, pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă. Se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale.
 • Forever Lite – 3 pahere/zi după mese (echilibrează malnutriția și o mare parte din tulburările metabolice)
 • Artic See Omega 3 – 3 x 2 capsule/zi, după masă.
Diabet
 • Aloe Vera Gel (efect antiinflamator și de stimulare a sistemului digestiv și a pancreasului, factor de control în cazul de asociere cu arteroscleroza) 2 linguri dimineața și 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghițituri mici pentru n facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale.
 • A-Beta-Car-E (efect antioxidant, rol regenerator mai ales al mucoaselor, previne retinopatia diabetică) 3 capsule/zi.
 • Fields of Greens (componentele sale active dau posibilitate organismului să utilizeze corect insulina, controlând nivelul zahărului în sânge, precum și scăderea colesterolului) 3 tablete/zi sublingual până la absorbție completă.
 • Forever Garcinia Plus (normalizează metabolismul glucidic și controlează glicemia) 3 capsulc/zi.
 • Forever Kids (complexul de vitamine B ameliorează absorbția insulinei la nivel celular mai ales la bolnavii insulino dr-peiulcnți, pi r vine neuroparia diabeticii) 3 tablete/zi se mestecă după masă.

Dacă există complicații cardiace sau obezitate cura se va asocia cu Arctic Șea Omega 3 și Garlic Thyme. Regimul alimentar specific diabetului este obligatoriu. Cura va fi însoțită de tratamentul alopat indicat de către medicul diabetolog dar, odată cu ameliorarea analizelor și sub supravegherea medicului, se poate reduce doza de insulina sau administrarea de medicamente diabetice.

Dureri articulare, reumatice (gută, spondilită, spondiloză, lombo-sciatică, lumbago, tenosinovită)
 • Aloe Vera Gel (efect antiinflamator, remineralizant, stimulator al sistemului imunitar) 2 linguri dimineața și 2 seara pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale.
 • Aloe Heat Lotion (crema roșie) - aplicații locale de 3-4 ori zilnic.
Entorse, luxații, contuzii, întinderi musculare și de ligamente, crampe și febră musculară
 • Aloe Vera Gel –câte 2 linguri dimineața și 2 linguri seara pe stomacul gol și cu 30 minute înainte de cină, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale.
 • Aloe Heat Lotion (cremă roșie) aplicată pe zonele dureroase de 3-4 ori/zi.
 • Infecții urinar
 • Aloe Berry Nectar - câte 2 linguri dimineața și 2 linguri seara pe stomacul gol și cu 30 minute înainte de cină, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale.
 • Forever Bee Propolis – 2 tablete la 6 ore. Se țin sub limbă până la absorbție. Se iau înainte de masă cu 30 minute (după gel).
 • Aloe Blossom Herbal Tee – macerat la rece timp de 6 ore, 1 pliculeț la 1 litru apă plată. Se bea zilnic 1 litru.

Cura trebuie realizată minim 2 luni.

Fumat

In afară de ingerarea accidentală a otrăvurilor, fumatul reprezintă modalitatea cea mai severă de auto-otrăvire folosită de omul modern pentru ruinarea sănătății. Efectele fumatului sunt atât de severe încât nu pot fi comparate cu efectele nici unui alt viciu cunoscut. Din nefericire pentru populația planetei, se constată statistic că, pe de o parte numărul de fumători este în continuă creștere (a crescut numărul de fumători foarte tineri și numărul de femei care recurg la această metodă de auto-otrăvire) și pe de altă parte se fabrică țigări din ce în ce mai tari, deci mai nocive!

Cea mai simplă metodă de renunțare la fumat este voința fermă de a înceta pentru totdeauna otrăvirea organismului prin acest viciu infernal, indiferent cât de „greu" poate apărea la prima vedere. Printre remediile propuse de Forever Living Products pentru a combate efectele nocive ale fumatului la nivelul sănătății se număra:

 • Aloe Vera Gel 2 linguri dimineața și 2 la prânz pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale. Durata curei este de minim 3 luni.
 • Absorbent-C (vitamina C este consumată masiv de nicotină asimilată prin fumat, astfel încât 4 țigări/zi distrug necesarul zilnic de vitamina C al organismului. Carența de vitamina C și precum și de celelalte elemente distruse de fumat conduce la boli foarte grave între care se numără cancerul, bolile cardio-vasculare, bolile degenerative, etc.). Se poate realiza câte o cură de 3 tablete/zi timp de o lună la fiecare 6 luni.
 • Fields of Greens 3 tablete/zi sublingual până la absorbție completă.
 • Nature-Min 3 tablete/zi înainte de masă.
 • A-Beta-Car-E - pentru a preveni oxidările intense și îmbătrânirea precoce produse de nicotină 1-2 capsule zilnic.
 • Aloe Blossom Herbal Tea - pentru efectul detoxifiant - mnccrnt tini» de minim 6 orc 2 pliculețe l.i 2 litri apă plata sau apă de izvor - se vor consuma zilnic.

Atragem încă o dată atenția că toate aceste remedii propuse sunt eficiente numai dacă SE RENUNȚĂ COMPLET LA FUMAT, altfel are loc o detoxifiere parțială pe durata curei după care organismul va fi intoxicat și otrăvit din nou de acest viciu.

Gastrită, gastroenterită, hiperaciditate gastrică, ulcer gastric
 • Aloe Vera Gel (efect antiinflamator, ameliorează și suprimă acuzele gastrice prin efectul antiinflamator pe care îl au acizii grași - sterinele de origine vegetală conținute în gel) 2 linguri dimineața și 2 seara după masă. Sunt necesare cel puțin 3 cure de o lună cu pauză de 2 săptămâni între ele pentru a se obține vindecarea completă.
 • Forever Bee Propolis (ajută în combaterea infecției cu Helicobacter pylori, bacteria care provoacă ulcerul) - câte 1 tabletă la 6 ore sublingual.
 • A-Beta-Car-E (efect antioxidant, rol regenerator mai ales al mucoaselor) 3 capsule/zi.
 • Fields of Greens 3 tablete/zi sublingual până la absorbție completă.
Gripă, guturai, viroze respiratorii
 • Aloe Vera Gel 2 linguri dimineața și 2 scara cu 30 minute înainte de masă.
 • Forever Bee Propolis 2 tablele la 6 ore sublingual
 • Garlic Thyme 3 capsule/zi în timpul meselor.
 • Absorbent C - 3 tablete/zi sublingual.
 • Forever Bee Pollen 2-3 tablete zilnic sublingual.
 • Forever Bee Honey 3-4 lingurițe zilnic.

Se recomandă multe lichide în consum (macerat de plante medicinale, sucuri naturale - preparate în casă prin stoarcerea fructelor - din lămâi, greapfruit și portocale îndulcit cu miere), regim alimentar fără alimente cu aditivi chimici de sinteză.

Hemoroizi, fisuri anale
 • Aloe Vera Gel 2 linguri dimineața și 2 la prânz pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghițituri mici pentru a facilita absorbția la nivelul mucoasei bucale. Durata curei este de minim 3 luni.
 • Aloe Vera Gelly (crema verde) aplicații locale după fiecare scaun până la vindecarea completă.

Este obligatoriu ca toaleta după fiecare scaun să fie următoarea: spălare locală cu apă rece din abundență și un săpun pentru copii, sau Aloe Liquid Soap. Se va șterge zona cu un prosop foarte moale. Acest mod de curățire trebuie menținut toată viața. Se pot face băi de șezut cu ceai de coada calului rece. Regimul alimentar trebuie să nu conțină alimente condimentate, sau cu mulți aditivi chimici.

 

[HOME] [ALOE VERA] [PRODUSE FLP] [UTILIZARE] [SCHEME I] [SCHEME II] [SCHEME  III] [MARTURII] [PRETURI] [COMANDA] [CONTACT]